Vrouw (38) trouwt met geest: ”Een trouwlocatie vinden was erg moeilijk”

Vrouw (38) trouwt met geest: ''Een trouwlocatie vinden was erg moeilijk''

De 38-jarige Brocarde uit het Britse Oxfordshire trad op 31 oktober dit jaar in het huwelijksbootje met een geest, genaamd Eduardo. Tegen ITV vertelt ze hoe moeilijk het was om een locatie te vinden die de twee in het echt met elkaar wilde verbinden.

Naar eigen zeggen geloofde Brocardo nooit in geesten. Maar dat veranderde toen Eduardo, een Victoriaanse soldaat, op een dag in haar huis verscheen. Die ontmoeting heeft veel bij de vrouw losgemaakt. ”Het heeft me laten zien dat er leven na de dood is. ”De tranen liepen langs mijn wangen.”

Trouwen

Maar toen de twee besloten tot een huwelijk, werd het lastig. Het bleek namelijk ontzettend lastig een locatie te vinden die de twee in het echt met elkaar wilde verbinden. Volgens Brocardo zijn er niet veel priesters die geloven dat Eduardo echt bestaat.

Vrouw (38) trouwt met geest: ''Een trouwlocatie vinden was erg moeilijk''

In plaats van hen te willen trouwen, boden priesters haar een ‘exorcisme’ aan, zodat de geest verdreven kon worden. ”Dat was erg pijnlijk”, aldus Brocardo. Uiteindelijk is het toch gelukt om een locatie te vinden, die Brocardo en Eduardo met elkaar hebben verbonden.

Seks

Maar hoe hebben de twee dan seksueel contact met elkaar? Dat hebben ze niet, zo vertelt Brocardo. ”Als hij naast me ligt, voelt het als een soort warme gloed en daar raak ik opgewonden van. Als hem iets niet bevalt, dan ‘stuurt’ hij me koude rillingen’.

Scroll naar boven