Vrouw (32) verloofd met een geest – had seks met hem in het vliegtuig

Liefde werkt op mysterieuze wijze. We kunnen nou eenmaal niet kiezen op wie we verliefd worden. De meesten van ons ervaren onze eerste verliefdheid tijdens school wanneer onze hormonen voor het eerst beginnen op te spelen.

Amethyst Realm

Maar dat geldt niet voor iedereen. Neem bijvoorbeeld Amethyst Realm. Deze 32-jarige Britse vrouw heeft de afgelopen jaren alleen met geesten gedate. Ja, je leest het goed, geesten van degenen die niet meer onder de levenden zijn. We schrijven wel vaker over opmerkelijke relaties.

Neem bijvoorbeeld de man die een relatie begon met zijn auto, of de vrouw die een liefdesrelatie onderhoudt met een boom. Maar de hoofdpersoon van vandaag tilt het nog een stapje verder.

Ze verbrak haar recente verloving met een geest. De reden? Volgens de Daily Mail heeft hij te veel gefeest met zijn vrienden. In het tv-programma This Morning vertelde Amethyst over haar laatste liefdesproblemen:

Ray de geest

Het koppel ontmoette elkaar tijdens haar reis naar Australië in 2018. Ze konden het goed met elkaar vinden en uiteindelijk werden ze een koppeltje. Amethyst nam Ray zelfs mee naar de studio van het programma This Morning, maar de presentatoren hadden moeite om in contact te komen met de geestenwereld. We hebben een screenshot gemaakt van dit iconische tv-moment. Zoals je (niet) kan zien, zit hij links van Amethyst.

De reis begon fantastisch. Ze waren verloofd, en hadden zelfs seks met elkaar in het vliegtuig gehad. Maar toen ging alles mis: “Hij veranderde helemaal. Ik denk dat hij op vakantie met de verkeerde mensen in contact is gekomen. Hij zou voor lange tijd verdwijnen en andere geesten terugbrengen naar ons huis. Ik probeerde met hem te praten, en ik gaf hem de ene kans na de andere, en hij veranderde gewoon niet,” zei Amethyst.

Why My Ghost Fiancé And I Called Off The Wedding | This Morning

Laat een reactie achter

Scroll naar boven