Vrouw (31) zwanger van jochie (13) die haar mama noemt

Koppel probeert al 4 jaar zwanger te worden, zijn in shock als de arts vertelt dat de vrouw nog maagd is

Een 31-jarige vrouw uit het Amerikaanse Colorado is zwanger geworden van een jongetje van 13 jaar, die haar ‘mama’ noemt. Dat meldt Daily Mail

Andrea Serrano en de jongen kennen elkaar goed. Zo goed, dat zij een vertrouwenspersoon voor hem was. Hij noemde haar zelfs ‘mama’.

Maar de Amerikaanse vrouw had andere plannen met de jongen. Ze randde hem aan en dwong haar om met haar naar bed te gaan. Dat had grote gevolgen, want Serrano raakte meteen in verwachting.

Vrouw (31) zwanger van jochie (13) die haar mama noemt

Echte moeder

De zaak kwam aan het rollen nadat de jongen huilend aan een therapeut vertelde wat er was gebeurd. Die maakte direct een melding bij de autoriteiten.

In juni 2022 werd Andrea aangehouden. Tijdens het verhoor gaf ze toe de lakens gedeeld te hebben met de jongen en ook dat ze zwanger was.

Deal

In het ergste geval zou ze voor 10 jaar achter de tralies kunnen verdwijnen, maar justitie heeft haar een zogeheten plea deal aangeboden die meteen geaccepteerd is.

In plaats van een celstraf, moet de vrouw zich als zedendelinquent laten registreren, waarbij er 10 jaar voorwaardelijk aan toegevoegd is.

Ophef

Dit heeft tot gigantische ophef geleid bij de familie van de jongen. Zijn echter moeder is furieus. ”Mijn zoon is een tiener die niet meer van zijn jeugd kan genieten.”

”Ze dwong hem het bed met haar te delen, en nu moet hij vader zijn. Hij heeft dit nooit gewild en zit er helemaal doorheen. En wat doet justitie?”

”Als het andersom was geweest, een 31-jarige man met een 13-jarig meisje, was dit heel anders gegaan. En dan heeft Andrea ook nog de volledige voogdij gekregen.”

Het kind is inmiddels geboren.

Scroll naar boven