Vrouw (31) zwanger na avontuurtje op het strand in Tenerife, zoekt vader (19)

Vrouw (30) zwanger na avontuurtje op strand, start zoektocht naar vader (19)

De inmiddels 31-jarige Sarah-Jayne Snow uit Schotland ging vorig jaar lekker op vakantie naar het mooie Tenerife. In bezopen toestand ontmoette ze een jongen van 19 jaar oud, waardoor ze zich liet verwennen op het strand. Maar toen raakte ze zwanger.

Zwanger

De meesten ons hebben het, toen we jong waren, allemaal wel een keertje gedaan: op jongerenvakantie gaan. Jezelf lekker klemzuipen en pakken wat je pakken kunt.

Tenminste, dat geldt meestal voor (single) jongens. Maar goed, daar ben je ook jong voor, het hoort erbij. Maar voor Sarah, inmiddels al 31, kent haar avontuurtje een iets andere afloop. Ze zal haar leven lang herinnert worden aan het feestje op de playa.

In Tenerife keek Sarah iets te diep in het glaasje. Ze liet zichzelf verleiden door een net meerderjarige jongen en liet zich ook maar gelijk palen. De twee waren schijnbaar vergeten een rubbertje te gebruiken, want Sarah raakte in verwachting. Zelf is ze er nogal verbaasd over.

Sarah (31) zwanger na avontuurtje op het strand in Tenerife, zoekt vader (18)

Maar nu komt het. Ze heeft geen idee meer wie de jongen die haar verwende is. Ze weet zijn naam niet en heeft ook niets van contactgegevens.

The Sun

Sarah geeft in een interview aan The Sun aan helemaal niets van informatie te hebben. Ze weet zijn naam niet en heeft geen telefoonnummer van de jongen.

Via een interview met de krant probeert de Schotse vrouw te achterhalen wie jongen is. Ze wil namelijk dat hij zich bekend komt maken en verantwoordelijkheid neemt.

Alleen interesse in geslachtsdeel

Tegen The Sun zegt ze dat alleen maar weet dat hij 18 jaar is en wat voor werk hij doet. ”Ik heb bewust niets anders aan hem gevraagd. Ik had alleen maar interesse in wat er tussen zijn benen hing. Toen ik zwanger was is dat veranderd. Nu moet hij zich bekendmaken.”

”Nu wil ik weten wie hij is, zodat hij zijn verantwoordelijkheid kan nemen.” Sarah heeft op TikTok een video gepost. Daarin wordt een foto getoond van haar en de jongen.

De video is ondertussen miljoenen keren bekeken, maar het heeft nog niet geleid tot de vondst van de vader. De baby is nu geboren, maar Sarah moet hem alleen opvoeden. Tenzij de jongen zich alsnog komt melden. Laten we het hopen voor het kindje.

@sarah.jayne.snow Anyone know this guy from Glasgow I met in Tenerife 5/6th August, he works in Braehead Shopping Centre (or did, not sure anymore) #helpmefindhim #getthisonhisfyp #findhim #fyp #tenerife #glasgow #holiday ♬ Never Forget You – Noisettes

Scroll naar boven