Vrouw (30) zwanger na avontuurtje op strand, zoekt vader (19)

Vrouw (30) zwanger na avontuurtje op strand, start zoektocht naar vader (19)

De 30-jarige Sarah-Jayne Snow uit Schotland ging afgelopen zomer lekker op vakantie naar Tenerife. In bezopen toestand ontmoette ze een jongen, waarna ze zich lekker liet verwennen op het strand. Maar nu heeft ze een probleem.

Althans, een probleem willen we het niet noemen. Maar die one night stand mondde uit in een zwangerschap. Sarah is nu op zoek naar de vader van het kind maar loopt tegen moeilijkheden aan. Ze heeft namelijk geen flauw idee hoe hij heet en probeert dat nu uit te vinden.

Volgens Sarah, die ook een interview in The Sun heeft gegeven, heeft ze nauwelijks informatie over hem. Ze wisselden geen telefoonnummers uit en vertelden elkaar ook nauwelijks andere persoonlijke informatie. De Schotse zit nu met de handen in het haar: wie is de vader?

Alleen interesse in geslachtsdeel

Tegen The Sun zegt ze dat alleen maar weet dat hij 19 jaar is en wat voor werk hij doet. ”Ik heb bewust niets anders aan hem gevraagd. Ik had alleen maar interesse in wat er tussen zijn benen hing. Maar toen ik ontdekte dat ik zwanger was, veranderde dat.”

”Nu wil ik weten wie hij is, zodat hij zijn verantwoordelijkheid kan nemen.” Sarah heeft op TikTok een video gepost met daarin een foto van haar en de jongen.

De video is ondertussen miljoenen keren bekeken, maar het heeft nog niet geleid tot de vondst van de vader. Het zou natuurlijk kunnen dat hij hier helemaal niet op zit te wachten. Anyway, onderstaand de video van de wanhopige Sarah.

@sarah.jayne.snow Anyone know this guy from Glasgow I met in Tenerife 5/6th August, he works in Braehead Shopping Centre (or did, not sure anymore) #helpmefindhim #getthisonhisfyp #findhim #fyp #tenerife #glasgow #holiday ♬ Never Forget You – Noisettes

Scroll naar boven