Vrouw (30) ligt week na heengaan van haar man in bed met zijn broer

Een moeder krijgt het online zwaar te verduren omdat ze amper een week nadat haar man werd begraven, met zijn broer in bed belandde.

Een moeder krijgt het online zwaar te verduren omdat ze amper een week nadat haar man werd begraven, met zijn broer in bed belandde. De twee hebben nu zelfs een relatie met elkaar, tot afgrijzen van mensen op sociale media.

De vrouw, die haar verhaal deelt op het Reddit-forum ‘Am I The A**hole?’ schrijft het volgende: ”Mijn man en ik zijn vier jaar bij elkaar geweest. In die tijd hadden we vrij veel problemen.”

”We hadden allebei een zwak voor drank en hebben veel moeite gedaan om daar vanaf te komen. Het heeft lang geduurd voordat dit is gelukt. Ook namen we soms nog andere middelen.”

Vrouw (30) ligt week na overlijden van haar man in bed met zijn broer

In bed

”Een jaar geleden is mijn man om het leven gekomen door een 0verdosis. Ik was ten einde raad, maar zijn broer Rory was er om mij te steunen.”

”Een week nadat we afscheid hadden genomen van mijn man, was ik bij Rory thuis. Terwijl ik eigenlijk niet in de stemming was, kwam van het een het ander. Het is absurd, maar binnen een kwartier lagen we bovenop elkaar in zijn bed. Ik weet het, dit is te bizar voor woorden.”

”Toen ik weer thuis kwam, kon ik alleen maar huilen. Het voelde als verraad. Alsof ik mijn man onder grond een trap na gegeven heb.”

Verliefd

”In de dagen daarna heb ik berichtjes van Rory niet beantwoord. Maar dat deed ik allang om niet toe te geven aan mijn gevoelens. Des te langer ik hem niet sprak, des meer ik hem begon te missen.”

”Na twee weken heb ik hem gevraagd hoe hij de toekomst voor zich ziet. Tot mijn verbazing vroeg hij me of ik het samen zou willen proberen.”

”Ik wilde ‘nee’ zeggen, maar zei toch ja. Ik voelde iets voor hem en dat was sterker dan het feit dat hij de broer is van mijn (ex) man. Als ik het geen kans zou geven, zou ik er misschien spijt van krijgen.”

Kinderen

Ik en Aaron hebben twee kinderen die hem zien als hun oom. Daarnaast heeft hij zelf nog een kind van een vrouw waarmee hij niet meer samen was.”

”Het was ontzettend lastig om het onze kinderen te vertellen. Zij hadden er totaal geen respect danwel begrip voor. Mijn dochtertje van negen heeft wekenlang niet tegen me willen praten.”

”Ook onze families snapten er niets van en steunen onze relatie niet. Dat doet me veel verdriet. Het is niet alsof ik hier voor gekozen heb. Het is me overkomen.”

Scroll naar boven