Vrouw (26) aangereden door achtbaankarretje: ”Vreselijke verwondingen”

Vrouw (26) aangereden door achtbaankarretje: ''Vreselijke verwondingen''

In de Australische stad Melbourne is een vrouw in botsing gekomen met een achtbaankarretje. De vrouw is er vreselijk slecht aan toe. Volgens haar vader Alan heeft zijn dochter bijna al haar botten gebroken en hoopt hij op een wonder.

Telefoon kwijt

De vraag is: hoe kom je in godsnaam in botsing met een achtbaankarretje? Wel, Shylah’s telefoon was tijdens het ritje uit haar zak gevallen en die wilde ze graag terug.

Ze besloot in de achtbaan-constructie te klimmen, maar had niet gerekend op het aanstormende gevaarte. Het karretje is frontaal tegen haar aan gebotst, waardoor Shylah negen meter de lucht in geslingerd is. Direct na de aanrijding is besloten de achtbaan stil te leggen.

Vrouw (26) botst met achtbaankarretje: ''Vreselijke verwondingen''

Het leven van de vrouw hangt aan een zijden draadje. ‘Uiteraard kan ik niet praten met haar, ze zal nog een hele tijd in coma moeten blijven. Haar hersenen zijn beschadigd. Haar bekken, armen, benen, rug en nek zijn gebroken. Ik kan niet eens bevatten hoe erg ze eraan toe is. Zelfs de dokters zeiden dat ze zo’n zwaar geval al lang niet meer hebben gezien’, laat haar vader weten.

Scroll naar boven