Vrouw (25) uit vliegtuig gezet: ”Discriminatie om hoe ik eruit zie!”

Vrouw (25) uit vliegtuig gezet: ''Discriminatie om hoe ik eruit zie!''

Het 25-jarige Instagrammodel Mary Magdalene is uit een vliegtuig gegooid. Volgens de maatschappij omdat ze haar oordopjes had ingedaan tijdens de veiligheidsinstructies. De Canadese zelf gooit het op discriminatie vanwege haar ‘looks’.

Op haar Instagramkanaal schrijft ze: ”Ik ben uit het vliegtuig gegooid om hoe ik eruit zie. Alsjeblieft stop discriminatie. Alsjeblieft. Dit is afschuwelijk. Ik voel me beschaamd en geen mens meer, jullie hebben geen idee.” In een volgende post laat Mary weten de maatschappij te zullen gaan aanklagen.

Airline: Ze leek dronken

Het verhaal neemt plots een andere wending, want volgens ‘bronnen’ van de Amerikaanse nieuwssite TMZ zeggen dat de operatieverslaafde Mary ‘dronken leek’ en in meerdere stoelen in het vliegtuig zat voordat er zou worden opgestegen. Dat was de aanleiding voor de crew om haar te verwijderen.

Camerabeelden laten zien dat ze over het vliegveld waggelt met een groot oranje drankje. Maar dat is nog geen bewijs van alcohol. Volgens Mary is ze direct nadat ze in het vliegtuig stapte ‘in slaap gevallen’. Ze zegt geen enkele waarschuwing te hebben gekregen en met niemand gepraat te hebben.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven