Vrouw (21) laat zich ombouwen naar ‘menselijke barbie’ en wordt verstoten door familie

Vrouw laat zich ombouwen naar menselijke barbie en wordt verstoten door familie

Een 21-jarige in Duitsland geboren vrouw die zichzelf ‘Jessy Bunny’ noemt, doet er alles aan om op een ‘menselijke barbie’ te lijken. Maar de vele cosmetische ingrepen hebben een vervelende keerzijde, haar familie wil namelijk geen contact meer Jessy.

Volgens de vrouw is haar familie ”het niet eens” met haar transformatie. Tegen de Oostenrijkse krant Heute vertelt Jessy dat het haar pijn doet. ”Ze blokkeren mijn belletjes. Dit is zo erg want ik wil graag contact, vooral met mijn broer en mijn grootouders.” Wat Jessy ook probeert, het heeft geen zin. ”Ik blijf berichten sturen, maar ik krijg van niemand meer een reactie.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessy Bunny (@jessy.bunny.official)

Jessy zegt dat haar ouders er conservatieve meningen op nahouden. ”Als ik sexy kleren droeg in de zomer, dan vonden zij dat een nachtmerrie. Dan gaven ze mij een sjaal om m’n decolleté te bedekken.”

Bijzonde transformatie

Haar tegenwoordige uiterlijk maakt haar gelukkig, zegt Jessy. ”Opstaan in de ochtend en jezelf gelukkig en comfortabel in je huid voelen is onbeschrijfelijk mooi.” Over haar tienerjaren zegt ze: ”Ik deed mezelf altijd cool voor, maar eigenlijk was ik dat niet. Ik had kort donker haar, veel piercings en dreadlocks. Dat was allesbehalve de ware ik”, aldus Jessy die sinds 2018 voor zo’n 55.000 euro aan zichzelf liet verbouwen.

Vrouw laat zichzelf ombouwen naar menselijke barbie en wordt verstoten door haar familie

Laat een reactie achter

Scroll naar boven