Vrouw (19) heeft seks met twee mannen op een avond, bevalt van tweeling

Een vrouw van slechts 19 jaar oud beweert dat ze is bevallen van tweeling van twee verschillende vaders, nadat ze op dezelfde dag seks had met beide mannen. Dat meldt de Britse krant The Mirror vandaag. De moeder is stomverbaasd.

Vrouw (19) heeft seks met twee mannen op een avond, bevalt van tweeling

De vrouw, die anoniem wil blijven maar afkomstig is uit Mineiros in Brazilië, had naar eigen zeggen seks met 2 mannen op dezelfde dag en werd zwanger van beiden. Toen ze een vaderschapstest deed bij de tweeling, bleek dat beide mannen vader waren geworden.

”Ik was enorm verrast door de resultaten. Ik wist niet dat dit kon gebeuren. Mijn baby’s lijken heel erg op elkaar.” Haar arts, Tulio Jorge Franco, omschrijft bevallen van een tweeling met verschillende biologische vaders als ”extreem zeldzaam met een kans van een op een miljoen”.

Wereldwijd 20 andere gevallen

Het is zo zeldzaam, dat er wereldwijd maar 20 andere gevallen bekend zijn van heteroparentale superfecundatie, zoals het in de wetenschap genoemd wordt.  Het is mogelijk dat twee eicellen van dezelfde moeder door verschillende mannen worden bevrucht. De baby’s delen het genetisch materiaal van de moeder, maar ze groeien in verschillende placenta’s. De kinderen zijn overigens inmiddels al 16 maanden oud en maken het goed.

Scroll naar boven