‘Vriendschap’ tussen John de Bever en Rachel Hazes? “Raar wijf”

john de bever rachel hazes vriendschap

John de Bever heeft in de Nederlandse media recentelijk een onthulling gedaan over zijn relatie met Rachel Hazes. De populaire zanger, die onlangs een verwonding opliep, heeft in een gesprek met het weekblad Weekend verklaard dat hij en Rachel geen vrienden zijn.

André Hazes-herdenkingsbiljet

Eerder dit jaar hebben John en zijn collega Kees via Instagram laten weten dat zij een speciaal André Hazes-herdenkingsbiljet hadden ontvangen van Rachel. Onder hun post verschenen negatieve reacties van fans, waaronder één die Rachel beschreef als een persoon die men liever niet zag, en een ander die teleurstelling uitte over haar aanwezigheid.

John heeft nu bevestigd dat hij geen vrienden is met Rachel heeft. Hij heeft haar slechts tweemaal ontmoet: een keer tijdens een evenement ‘Holland Zingt Hazes’, waarvoor zij hem had uitgenodigd, en een keer thuis toen zij onaangekondigd langskwam om het gouden bankbiljet te overhandigen. “We zijn zeker geen vrienden, vriendschap is veel diepgaander en komt met gezamenlijke ervaringen”, aldus John.

Blessure John de Bever

Verder onthulde John de Bever dat hij eerder dit jaar tijdens het zaalvoetballen een blessure had opgelopen. Hij vermoedde dat hij een middenvoetsbeentje had gebroken. “Hartelijk dank voor alle lieve berichten over mijn voet”, zei de volkszanger en ex-voetballer terwijl hij de gezondheidsupdate deelde voor de camera van Shownieuws.

Hij legde uit dat er een scheurtje in zijn middenvoetsbeentje was geconstateerd, dat vervolgens ontstoken raakte. Ondanks de suggestie voor gips, koos John ervoor zijn voet te laten tapen, zodat hij zijn activiteiten kon voortzetten: “Ik heb foto’s laten maken en gekozen voor tapen in plaats van gips, zodat ik niet helemaal stil hoef te zitten.”

Meer van onze artikelen lezen? Laat dan zeker even een reactie achter op onze Facebookpagina! Jouw mening betekent alles voor ons.

Scroll naar boven