Vriendin Max Verstappen maakt ontzettend tragisch nieuws bekend

Vriendin Max Verstappen maakt ontzettend tragisch nieuws bekend

De vriendin van Max Verstappen, Kelly Piquet, moet bijna onderduiken omdat ze haar mening geeft over de heisa in de Gazastrook.

Leed

Zoals iedereen weet is daar op dit moment voor de zoveelste keer iets aan de hand. Ook in Nederland zijn mensen daar soms helemaal van de leg van.

Je mag in Nederland niet zeggen dat je te doen hebt met Israëlische mensen, want dan stroomt je mailbox vol met woedende berichtjes van de tegenpartij.

Kelly liet in een Instagram-bericht weten dat ze niet kan stoppen met denken aan het leed dat de Palestijnen nu meemaken.

”Om alle jonge, onschuldige zielen voor te stellen die verloren zijn gegaan, hele gezinnen zijn weggevaagd” Kelly heeft het er heel moeilijk mee.

Maar nu komt het. want Kelly denkt ook aan de gijzelaars die in handen zijn van Hamas. ”Ik ben dankbaar dat vier van hen nu veilig zijn vrijgelaten.”

”Maar de beelden en video’s waar ik dagelijks getuige van ben van de gruwelijke gebeurtenissen in Gaza gaan alle begrip te boven.”

Haatberichten

En juist daardoor ontvangt ze berichten waarin ze ‘d00dgewenst’ wordt. Ze krijgt er tientallen. Het is zo erg dat ze zich nu geroepen voelt om te reageren.

”In plaats van in mijn DM’s te komen met jullie d00dsbedreigingen, zeer beledigende taal, obscene foto’s, ontvolg me. ”Het aantal volgers of deals zijn niet belangrijker dan een leven dat ik zou kunnen redden door te pleiten om dit te stoppen. En die van jou ook niet.”

Vriendin Max Verstappen maakt ontzettend tragisch nieuws bekend

Informatie

Kelly meent dat de informatie die we krijgen over het raketjes over en weer vuren ‘soms erg verwarrend’. Ze roep haar volgers op om zich te verdiepen en zich uit te spreken.

”Hoe meer je onderzoekt, hoe meer je de waarheid zult vinden. Deel dus wat er speelt”, zo meent Kelly. ”Het is menselijk om in vrijheid en vrede te leven.”

”Ik sta voor vrede. Ik sta voor liefde. Ik sta voor vrijheid.”

Scroll naar boven