Als we de geruchten mogen geloven is de 60-jarige Matthijs van Nieuwkerk in het geheim gescheiden van zijn (inmiddels) ex-vrouw Karin. Als we de verhalen van weekblad Story mogen geloven, tenminste. Het schijnt zelfs zo te zijn dat hij mogelijk al een nieuwe vriendin heeft. Het management van Matthijs bevestigt het nieuws aan ‘AD’.

Nieuwe Vriendin Matthijs van Nieuwkerk

Wat blijkt? Een vrouw genaamd Martha heeft schijnbaar zijn hartje gestolen. Martha is een gescheiden moeder van twee zoons. Story heeft zoals we van ze gewend zijn foto’s gepubliceerd waarin het nieuwste liefdeskoppel te zien is bij een boerderij in Gelderland. Je kunt Martha Riemsma misschien wel kennen. Ze is namelijk de hoofdredacteur van het blad Tubantia.

BEKIJK OOK  Barbie: ‘Dit is de ECHTE vader van Angelo’ (Djemino)

En laat ons nou net degene zijn die foto’s hebben gevonden van zijn vermeende nieuwe vriendin. De 43-jarige Martha Riemsma is sinds 2014 hoofdredacteur van het blad Tubantia, een regionale website met 80.000 abonnees en bijna een kwart miljoen online bezoekers. Wat vinden we? Passen ze een beetje bij elkaar?

nieuwe vriendin Matthijs van Nieuwkerk

Maar Matthijs is geen onbekende van het piesen buiten de boot. Zo heeft hij zijn ex-vrouw Karin al eens bedrogen. Hij staat dan ook bekend als een echte rokkenjager. Hij heeft hier één keer in een interview met Jeroen Pauw iets over losgelaten en daarna heeft hij hier nooit meer iets over gezegd. Hij zei hier toen der tijd over:

‘Ik heb mijn ouders, kinderen en vrouw veel verdriet gedaan. Ze spraken me aan op mijn losbandige gedrag. Op drank, mijn grootste vriend en vijand. Daarbij hoorde een nachtleven, losbandigheid, en een gevoel van vrijheid dat ik dacht me te kunnen permitteren.’


Like it? Share with your friends!