‘Vriendin Lil Kleine blijft bij hem vanwege chantage materiaal’

jamie vaes

Jaimie Vaes, de vriendin van Lil Kleine, blijft ondanks de gefronste wenkbrauwen toch bij hem. Dat komt niet door het geld, aldus Juice Channel.

Tweede Mishandeling

Opnieuw zijn er beelden naar buiten gekomen waarin de kleine rapper zijn vriendin mishandeld. De rapper is inmiddels opgepakt door de politie. Wat opmerkelijk is, is dat zijn imago geen schade lijkt op te lopen. De vorige mishandeling op Ibiza leverde hem zelfs een hit album op.

De ex-manager van Lil Kleine reageerde al op het incident: “Meid, Jamie Vaes, is het nou niet een keer genoeg geweest? Hoeveel langer wil jij jezelf nog zo laten behandelen en mishandelen? Als jij nu niet kiest voor jezelf en je zoontje, dan ben jij geen moeder maar een loeder. Dit is geen gezonde situatie voor een kind! Wat ben jij, Lil’ Kleine, in godsnaam aan het doen? Jij hebt echt een aantal corrigerende tikken nodig gap!”

Chantage

Maar wat is dan de reden waarom ze toch nog bij hem blijft? Volgens Juice Channel is er chantage materiaal in het spel: “Wij hebben zojuist van betrouwbare bronnen gehoord dat Lil’ Kleine in het bezit is van beeldmateriaal waarop Jaimie Vaes te zien is. Volgens onze bron zou zij op deze beelden dingen doen die haar moederschap in gevaar zou kunnen brengen.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven