Vriend van Jutta Leerdam in grote problemen door heftige video

IJskoningin Jutta Leerdam is snikheet. De 24-jarige droom van veel Nederlandse mannen date sinds een tijdje met Jake Paul uit de Verenigde Staten. 

Jutta Leerdam heeft sinds een paar maanden een Amerikaanse jongen aan de haak geslagen die toevallig miljoenen op zijn bankrekening heeft staan. Veel mensen zetten vraagtekens bij de relatie, maar volgens Jutta is ze echt verliefd.

Jake Paul is naast YouTuber ook bokser. Hij bokste in totaal 7 wedstrijden, waarvan hij er eentje verloor. Tommy Fury won van hem.

Eric Esch

In de vechtsportwereld, maar ook daarbuiten, ergeren veel mensen zich aan het gedrag van Jake Paul. Ze vinden hem een ontzettende blaaskaak.

Het is nu zelfs zo erg, dat de legendarische bokser Eric Esch alias Butterbean vandaag bekend heeft gemaakt dat hij de ring weer gaat instappen.

Vriend van Jutta Leerdam in grote problemen

Butterbean was al met pensioen en is inmiddels 56 jaar oud. Zijn laatste wedstrijd knokte hij in 2013. In totaal vocht hij 91 keer. Daarvan won hij er 77 waarvan 58 op knockout.

Eric stoort zich aan het popiejopie gedrag van Jake Paul. Vorig jaar daagde Eric hem al uit, maar toen wilde Jake niet. Nu krijgt hij een nieuwe kans.

Mietje met grote bek

Op Instagram zegt Eric: ”Ik ben geen typische bokser. Ik ga de ring in om af te maken. Ik wil iemand het licht uit zijn ogen timmeren. Jake Paul of Mike Tyson.”

”Jake Paul heeft een grote bek en praat teveel, dat mediamannetje. Hij heeft nog nooit een serieuze tegenstander gehad. Ik wil hem pakken.”

Nate Diaz

In augustus krijgt Jake Paul ook al een pittige tegenstander voor zijn kiezen. Hij zal dan moeten proberen te winnen van Nate Diaz.

De 38-jarige MMA-specialist stond 35 keer in de ring. Hij wist 22 wedstrijden te winnen, maar verloor er ook 13. Een van zijn grootste overwinningen was op Conor McGregor.

Jake Paul heeft nog niet gereageerd op de uitnodiging van Butterbean.

Scroll naar boven