Vreugdevolle tweeling met syndroom van Down inspireren de wereld met hun geluk

Het leven is onvoorspelbaar, je weet nooit wat er om de hoek staat en verrassingen kunnen veel verschillende vormen aannemen.

Voor ouders Julie en Dan McConnel kwam een ​​van die verrassingen in de vorm van hun tweeling Milo en Charlie. De jongens werden geboren met het syndroom van Down, een aandoening die over het algemeen een aantal unieke uitdagingen voor ouders oplevert.

En toch waren Milo en Charlie voor Julie en Dan twee felle zonnestralen. Inderdaad, hun invloed verspreidt zich nu over de hele wereld via het internet, en voor de beste reden …

View this post on Instagram

World Down Syndrome Day 2019! . This was our fourth World Down Syndrome Day celebration and I love looking back at how the boys have grown over the years. For the first time, both Charlie and Milo for to run all over the blue field at @boisestateuniversity! No strollers, no walkers. . A huge thank you to our local Down syndrome association for putting on this great party! @tvdsa_insta . Be sure to swipe and check out Spin Doctor Charlie. And I think our first family pyramid was a huge success. Although we may never get the bits of blue turf out of our socks… . #worlddownsyndromeday19 #wdsd19 #boisestatefootball #boisestatebroncos #gobigblue #smurfturf #downsyndromerocks #nothingdownaboutit #rockthe21 @kalechipsnw

A post shared by Julie, Charlie, Milo & Family (@chucklesandmeatloaf) on

 

Veel kinderen geboren met het syndroom van Down hebben moeite met het leren van de manier waarop andere kinderen doen, en kunnen ook last hebben van een hele reeks fysieke aandoeningen. Kortom, het syndroom van Down is niet eenvoudig.

Julie en Dan McConnel zijn echter op een missie om de wereld de positiviteit te tonen die hun tweeling met zich meebrengen. Hun doel is om het stigma van het syndroom van Down weg te vagen, en ze gebruiken de machtige invloed van sociale media om dit te vergemakkelijken.

We are counting down the days to World Down Syndrome Day! Remember to wear your crazy socks on Thursday to show your…

Geplaatst door Charlie and Milo: Fearfully and Wonderfully Made op Dinsdag 19 maart 2019

“Mijn hoop is om gezinnen aan te trekken die de diagnose Downsyndroom krijgen voor hun kind, want dat kan heel eng zijn. Ik hoop dat mensen ons zullen vinden en zien dat dit is hoe het leven kan zijn, ‘vertelde Julie aan WTSP 10 News.

“Het kan leuk zijn, het is vol liefde, het is niet eng. We hebben geen spijt en er is zoveel vreugde in ons leven, en ik hoop dat mensen dat zullen zien. ”

Geplaatst door Charlie and Milo: Fearfully and Wonderfully Made op Zondag 17 februari 2019

De familie McDonnel wil een gemeenschap oprichten waarin ouders die niet veel weten over het syndroom van Down, kunnen worden opgevoed en bewust kunnen worden gemaakt van de verborgen vreugde die een diagnose kan hebben.

Zeldzaam geval

Charlie en Milo zijn uitzonderlijk zeldzaam in zoverre dat ze een broederlijke tweeling zijn met het syndroom van Down – er wordt gedacht dat ze een 1 op 14 miljoen geval zijn.

Geplaatst door Charlie and Milo: Fearfully and Wonderfully Made op Vrijdag 15 februari 2019

We vinden het standpunt van Julie en Dan tegenover hun kinderen echt lovenswaardig. Door hen in staat te stellen zo populair te worden – en eenvoudig door de kracht van positiviteit – vergroten ze het bewustzijn van de aandoening, die alleen maar ten goede dingen kan leiden!

Als je denkt dat zowel Charlie als Milo geweldig zijn en alle kansen verdienen die andere kinderen krijgen, deel dit artikel dan met je vrienden en familie op Facebook.