Vreselijke beelden: Woedende man rijdt twee keer in op vol terras in Renesse

Vreselijke beelden: Woedende man rijdt twee keer in op vol terras in Renesse

Een heftige gebeurtenis gisteravond in het Zeeuwse Renesse, waar een dronken man tot tweemaal toe met zijn auto op een vol terras is ingereden. Aanleiding hiervoor zou een ruzie zijn geweest, al kan dat nog niet worden bevestigd.

Het schokkende incident gebeurde bij feestcafé De Zoom, gelegen aan De Zoom. Deze populaire horecagelegenheid staat bekend om het bruisende nachtleven.

Op beelden die op sociale media cirkuleren is te zien dat de man met zijn auto inrijdt op het bomvolle terras. De mensen die daar zitten, reageren woedend op de actie en beginnen met spullen naar de auto te gooien. Ook schelden ze de man uit voor vanalles en nog wat.

Pepperspray en taser

De reden dat de man tot tweemaal toe op het terras is ingereden, zou een uit de hand gelopen ruzie zijn. De politie bleek overigens flink veel moeite te hebben moeten doen om de dader aan te houden. Pas na een flinke lading pepperspray en een paar schokken met een stroomstootwapen lukte het de man aan te houden.

Hoewel dit niet wordt bevestigd, meldt Hart van Nederland dat er bij de aanrijdingen ‘mogelijk’ een persoon gewond is geraakt. Hij/zij is behandeld in een ambulance.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven