Vreselijk: Vrouw valt van grote hoogte uit raam in Rotterdam, man zwaargewond

Vreselijk: Vrouw valt van grote hoogte uit raam in Rotterdam, man zwaargewond

Vanmorgen heeft zich bij een woning in de Wolphaertsbocht in Rotterdam een intens verdrietig drama afgespeeld. Op de straat voor het appartementencomplex lag een overleden vrouw, terwijl er achter de woning een zwaargewonde man werd aangetroffen.

Er kwam rond 07.05 uur vanmorgen een melding binnen bij de politie, waarbij melding werd gemaakt van een uit een raam gevallen vrouw. Dit zou zijn gebeurd aan de Wolphaertsbocht in de Rotterdamse wijk Charlois. Toen agenten naar de plek togen, troffen zij inderdaad een vrouw op straat aan. Hoewel er nog geprobeerd is het slachtoffer te reanimeren, mocht hulp niet meer baten.

De overbuurvrouw zegt tegen RTV Rijnmond getuige geweest de de val. ”Ik hoorde rond kwart voor zeven heel hard gegil van een vrouw.” Toen ze haar deur open deed zag ze de vrouw naar eigen zeggen uit het raam hangen. ”En toen viel ze, met haar hoofd op straat.”

Aan de achterzijde van de woning bleek een zwaargewonde man te liggen. Hij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De forensische opsporing is volop bezig met sporenonderzoek. Mochten er meer getuigen zijn, dan worden zij verzocht zich te melden bij de politie.

Steekpartij

De Wolphaertsbocht kwam deze week op tragische wijze in het nieuws, door de moord op een baby. Een militair (22) is in deze zaak hoofdverdachte.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven