Vreselijk: Vrachtauto rijdt in op buurtfeest in Nieuw-Beijerland, meerdere doden

Breaking: Drugs aangetroffen in bloed chauffeur truckongeluk Nieuw-Beijerland

Grote verslagenheid in het Zuid-Hollandse Nieuw-Beijerland, waar een vrachtwagen gisteren inreed op een buurtfeest. Het gevaarte raakte om nog onduidelijke redenen van de weg, reed de dijk af en belandde onderaan de dijk waar op dat moment een barbecue werd gehouden.

Tenminste twee personen zijn bij de verschrikkelijke gebeurtenis om het leven gekomen. Meerdere mensen zijn gewond geraakt.

‘Reed dwars door de tent heen’

Een buurtbewoner, die vlakbij de Zuidzijdsedijk woont waar het drama zich heeft afgespeeld, laat aan Hart van Nederland weten dat het voertuig eerst stil stond boven op de dijk, maar vervolgens begon te rijden. ”Hij reed dwars door die tent heen”, aldus de geschrokken bewoner.

Meerdere doden onder vrachtwagen

De politie maakt melding van meerdere doden en gewonden. Het is momenteel niet te zeggen hoeveel slachtoffers er zijn gevallen, omdat de vrachtauto nog geborgen moet worden. Volgens de politie liggen er onder het voertuig nog enkele dode personen. De gewonden zijn met onbekend letsel naar meerdere ziekenhuizen in de omgeving gebracht.

Op de plaats van het ongeluk was een grote ravage zichtbaar, met onder meer omver gereden picknicktafels, flessen en etenswaar. Rondom de vrachtauto, voorzien van een Spaans kenteken, zijn inmiddels hekken geplaatst ten behoeve van het politieonderzoek. Een kraanwagen is aanwezig om de verongelukte vrachtauto te bergen.

De chauffeur van de vrachtwagen bleef ongedeerd en is meegenomen voor verhoor. Over de toedracht kan de politie nog niets zeggen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven