Vreselijk verkeersongeluk tussen tractor en vrachtwagen: meerdere gewonden

Verongelukte boer heeft hoop fans: Meer dan 100.000 euro gedoneerd

Op de snelweg A12 bij Ede is een ongeluk gebeurd tussen een tractor en een vrachtwagen. Volgens RTL Nieuws zijn een tractor en een vrachtwagen hard op elkaar gebotst. De politie meldt dat er in totaal drie gewonden zijn gevallen.

De weg in de richting van Utrecht is afgesloten. Aan de overzijde van de weg staat een lange file door ramptoeristen die het allemaal reuze interessant vinden, zo’n ongeluk.

De politie smeekt boeren ondertussen om niet met hun trekker op de snelweg te gaan rijden. Dat deden ze de hele dag al, maar die oproep was aan dovemansoren gericht, getuige het grote aantal trekkers dat op de snelwegen reed.

Vreselijk verkeersongeluk tussen tractor en vrachtwagen: meerdere gewonden

Update 18.48 uur: De Gelderlander meldt eenzijdig ongeval

Volgens De Gelderlander is de vrachtwagen niet op de tractor gebotst, maar reed de tractor met te hoge bak over de weg. Bij een snelwegbrug ging het vervolgens mis, de tractor zou hier tegenaan geknald zijn. Een vrachtwagen die vlakbij de trekker reed moest uitwijken maar zou het landbouwvoertuig niet hebben geraakt volgens getuigen. Drie inzittenden van de tractor raakten gewond bij het ongeluk.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven