Vreselijk: Studente (23) in tuin getroffen door verdwaalde kogel

Vreselijk: Studente (23) in tuin getroffen door verdwaalde kogel

In de Belgische plaats Keerbergen is een vrouw van 23 jaar getroffen door een verdwaalde kogel, terwijl ze in haar tuin aan het studeren was. Het parket van Leuven is een onderzoek gestart naar het voorval, dat exact een week geleden heeft plaatsgevonden.

De studente was aan het leren in haar tuin, toen ze plotseling een stekende pijn rond haar nek voelde. Ze besloot daarop naar de dokter te gaan, die haar doorverwees naar het ziekenhuis.

Nadat artsen de bloedende wond onderzocht hadden, bleken er verschillende stukjes ‘projectiel’ in haar nek te zitten. Die zijn daarop zoveel mogelijk door een chirurg verwijderd. Er zijn nog miniscule splinters lood over, die niet verwijderd kunnen worden. Het slachtoffer verblijft momenteel nog steeds in het ziekenhuis, waar zij antibiotica moet slikken tegen een eventuele infectie.

Opsporingsonderzoek

Julie Plevoets van het parket van Leuven zegt: ”We hebben een opsporingsonderzoek gestart nadat het slachtoffer bij de lokale politie aangifte heeft gedaan. Er is een wetsdokter aangesteld en het labo is ter plaatse gekomen in Keerbergen voor verder onderzoek. Er heerst nog veel onduidelijkheid over het soort projectiel dat is aangetroffen. Het is ook onduidelijk of het om een opzettelijke daad gaat. De dader is eveneens onbekend.”

 

Laat een reactie achter

Scroll naar boven