Vreselijk: pasgeboren baby’tje dood op straat gevonden

In de Verenigde Staten is een meisje van slechts vijf jaar door haar eigen opa en oma met een riem d00dgeslagen omdat ze per ongeluk in haar broek had gepoept.

In de gemeente Pierrefitte-sur-Seine, in het noorden van Frankrijk, is vanmorgen een pasgeboren baby dood op straat gevonden. Dat heeft de politie van Bobigny bekendgemaakt.

Het stoffelijk overschot werd rond 07.30 uur gevonden door vuilnismannen, die het lijkje naast een vuilnisbak zagen. De mannen hebben het lichaam zelf niet aangeraakt, maar hebben direct de politie gebeld. De krant Le Parisien schrijft dat het kinderlijkje vermoedelijk de voorgaande avond is neergelegd.

Kruisteken

De leeftijd en het geslacht zijn niet bekend. Bewakingscamera’s hebben de persoon die het kindje daar heeft neergelegd niet gefilmd. Wel zou op de beelden een vrouw te zien zijn die ‘door afval rommelde’. Zij zou meerdere zakken geopend hebben, maakte een ‘kruisteken’ en rende weg.

De politie is een zoektocht gestart naar de moeder van het kind. Autopsie moet de doodsoorzaak vaststellen en moet ook uitsluitsel geven over de levensvatbaarheid van het kindje.

Scroll naar boven