Vreselijk nieuws voor Davy Klaassen: ”Hoorde het na de wedstrijd”

Vreselijk nieuws voor Davy Klaassen: ''Hoorde het na de wedstrijd''

Davy Klaassen en het Nederlands Elftal begonnen afgelopen maandag uitstekend aan het WK voetbal. Voor de moeder van de middenvelder was het minder leuk.

Vreselijk nieuws voor Davy Klaassen: ''Hoorde het na de wedstrijd''

Van de trap gevallen

De moeder van Klaassen was even daarvoor hard ten val gekomen op de trappen van het Al Thumana Stadion en brak daarbij haar been. Terwijl Oranje aan de aftrap stond, werd moeder Klaassen met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De voetballer zelf had geen idee. ”Dat was maar goed ook”, aldus de Ajax-speler. ”Ik hoorde het allemaal pas na afloop. Omgekeerd hoorde mijn moeder toen pas van mijn goal. Achteraf kan ik zeggen dat ik ook voor haar heb gescoord.”

Met zijn moeder gaat het naar omstandigheden goed. Ze is geopereerd is herstelt daar momenteel van.

Scroll naar boven