Vreselijk: Man steekt sigaret aan en sterft door steekvlam

Vreselijk: Man steekt sigaret aan en sterft door steekvlam

Vreselijk nieuws vanuit woonzorgcentrum Crabbenhoven in Dordrecht. Een 30-jarige bewoner wilde gisteren een sigaret aansteken, maar uit zijn aansteker kwam een enorme steekvlam. De rolstoel waar de man in zat vatte vlam en het slachtoffer raakte zwaargewond. Hij is in het ziekenhuis overleden aan zijn verwondingen.

Vreselijk: Man steekt sigaret aan en sterft door steekvlam

Woordvoerder Lies de Bode vertelt: ”Het is heel heftig zowel voor de bewoners als voor het personeel. Iedereen is erg aangedaan en geschrokken.”

De Bode heeft het vermoeden dat de gasaansteker de enig mogelijke oorzaak is van het dodelijke incident. De man had niets anders bij zich dat makkelijk zou kunnen ontbranden.

Felle flits

het slachtoffer was in zijn rolstoel naar het terras gereden, zodat hij een sigaret kon roken. Opeens zagen medewerkers een felle flits. Daarop renden zij naar buiten. Met dekens en jassen probeerden zij de vlammen te doven. Vlak daarna is het slachtoffer onder de douche gezet.

De snel ter plaatse gekomen hulpdiensten hebben de man met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Niet veel later is hij helaas aan zijn verwondingen bezweken.

Scroll naar boven