Vreselijk: HEMA-medewerkster (23) neergeprikt in winkel

Vreselijk: HEMA-medewerkster (23) neergeprikt in winkel

Ontzettend tragisch nieuws vanuit een Hema-filiaal in Wormer. Hier is vanmiddag een medewerkster van 23 jaar oud zwaargew0nd geraakt en met spoed overgebracht naar de eerste hulp. De verdachte is een 21-jarige vrouw, die vastzit.

Schrik zit er goed in

Degene die momenteel strijd voor haar leven is een 23-jarige vrouw. Ze werkt bij de Hema in Wormer en zo snel mogelijk naar de eerste hulp vervoerd.

Inmiddels is duidelijk dat de verdachte met een gigantisch mes in de nek van de medewerkster heeft gestoken. Het is zeer zorgelijk.

Een mobiel team uit Rotterdam heeft assistentie verleend. De Hema reageert vol ongeloof en verslagenheid. ”De schrik zit er goed in. We ontfermen ons nu vooral over ons personeel. De vakbond van Hema sluit zich hierbij aan. Op Facebook is een heftig bericht gepost.

Hema afgezet

“We leven mee met deze medewerker en collega’s van deze Hema-medewerker. Op dit moment is er nog weinig bekend.” Hema hoopt verder dat dit geen escalatie betekent van toenemende agressie tegen winkelpersoneel.

De autoriteiten zijn massaal aanwezig. De Hema is met lint afgezet. Op Twitter (tegenwoordig X) wordt gemeld dat er een vrouw van 21 jaar is opgepakt. Zij zou verantwoordelijk zijn voor de gruweldaad. Het is momenteel nog niet bekend wat er exact is gebeurd.

Verdachte

Inmiddels sijpelt er meer informatie door. De verdachte (21) blijkt een bekende in het dorp te zijn. ”Eerst was ze rustig en heeft twee doosjes thee gekocht.”

Maar de vrouw is nog ergens anders bekend om. Ze heeft namelijk meermaals wat gestolen, of dat hebben geprobeerd”, zo stelt een inwoner die haar kent.

Locoburgemeester Wormerland

De locoburgemeester van Wormerland, Jeroen Schalkwijk, noemt het incident op Facebook zeer triest nieuws. “Iedere vorm van geweld keur ik af.”

Schalkwijk schrijft ontzettend mee te leven met de 23-jarige medewerkster en haar naasten en hoopt op volledig herstel.

Albert Heijn

Eerder dit jaar werd in de Albert Heijn ook een medewerkster aangevallen door een gestoorde. Antoneta Gjojka (36) was in Den Haag aan het werk, toen een imbeciel van 56-jaar in zijn psychose besloot een eind aan haar leven te maken. De zwarte man heet Jamel L.

Scroll naar boven