Vreselijk: Feyenoord-talent ernstig ziek

Feyenoord-talent Mik Akkermans (14) heeft via Instagram bekendgemaakt dat hij lijdt aan teelbalkanker. Het nieuws komt hard aan.

Chemotherapie

”En dan ben je ineens ziek. Teelbalkanker. Ik ben inmiddels geopereerden gelukkig zijn er geen verdere uitzaaiingen bij me gevonden”, zo schrijft Akkermans. ”Wel ga ik de komende zes weken een traject in met chemotherapie. Dat zal erg zwaar worden, maar met alle steun van mijn club, oude club, vrienden, bekenden en familie ga ik hier sterker uitkomen. Dat weet ik zeker. Tot snel.”

Vreselijk: Feyenoord-talent ernstig ziek

Groot talent

Akkermans wordt gezien als een enorm talent. Vorige zomer kwam hij over van PSV naar Feyenoord. De Rotterdammers hebben zo’n 90.000 euro voor hem betaald. Dat is een record. Nooit eerder betaalde een Nederlandse club zo veel geld voor een speler van destijds 13 jaar.

Scroll naar boven