Vreselijk: deurcamera ziet pakketbezorger in elkaar storten door extreme hitte

Een huiseigenaar heeft een video gedeeld van een bezorger die instort terwijl hij een pakket bij zijn voordeur aflevert. Hij wil hiermee mensen waarschuwen voor de gevaren van extreme hitte.

Pakketbezorger stort in elkaar

Laten we voorop stellen dat UPS sinds het incident naar buiten heeft gebracht dat de chauffeur het goed maakt. Toch is de onderstaande video moeilijk om te zien. De video is opgenomen in de staat Arizona, waar de temperaturen ongeveer gelijk zijn aan wat we in Nederland momenteel meemaken.

De video werd vastgelegd op de Ring-deurbel van Brian Enriquez, inwoner van Scottsdale. Op de beelden is te zien hoe de UPS-bezorger heel langzaam naar de voordeur loopt, voordat hij struikelt wanneer hij het pakket neerzet en in een zittende positie valt.

Er is te zien hoe hij even gaat zitten om tot bedaren te komen. Uiteindelijk staat hij wel weer op, en strompelt hij terug naar het bezorg busje. Enriquez was op dat moment niet thuis. Je kan je voorstelen dat hij zich grote zorgen maakte over de gezondheid van de pakketbezorger.

Scottsdale homeowner shares video of UPS driver collapsing on his porch to keep others safe

Genoeg drinken & insmeren

In de weersomstandigheden waar we momenteel in zitten is het extreem belangrijk om genoeg water te drinken en je genoeg te beschermen met zonnebrand creme. Het dragen van een hoed of per kan ook al veel verschil betekenen. Stay safe, en geniet van het mooie weer!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven