Vreselijk: Dakloze steelt auto met twee baby’s erin

Vreselijk: Dakloze steelt auto met twee baby's erin

In de Amerikaanse staat Ohio is iets verschrikkelijks gebeurd. De dakloze Nalah Jackson (24), die in het verleden haar eigen kind misbruikte, heeft een auto gestolen waarin twee baby’tjes van slechts vijf maanden oud zaten.

Pizza halen

De vreselijke gebeurtenis gebeurde afgelopen maandag. De moeder van de kinderen ging een pizza ophalen en liet haar auto onbewaakt achter. Bovendien draaide de motor nog. Toen de moeder het restaurant in ging, liep Jackson er net uit. De vrouw sprong in de auto en racete weg.

Een van de kinderen, Kyair Thomas, is vandaag verkleumd van de kou teruggevonden op een parkeerplaats. De andere baby is vooralsnog vermist.

Oproep

De moeder is kapot van verdriet en richt zich via Twitter tot de dader. ”Nalah Jackson, laat kason Thomas alsjeblieft naar huis komen. Je hebt met Kyair al bewezen dat je het juiste kunt doen. Zet mijn baby nu ook gewoon ergens veilig af”’, zo schrijft Wilhelmina Barnett.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Moo Moo (@moobaddie)

Zoekactie

De politie is inmiddels massaal op zoek naar zowel Nalah als de baby. Er zijn maar liefst 10 vermoedelijke adressen waar de vrouw zich schuil zou houden bezocht. Ook zijn er meerdere daklozenkampen nagekeken op de aanwezigheid van de vrouw. Helaas heeft dit niets opgeleverd.

Scroll naar boven