Vreemdeling onderbreekt jong meisje op piano – zorgt voor stunt dat voor veel aandacht zorgt

Als het op piano’s op openbare plaatsen aankomt, weet je nooit helemaal wat je kan verwachten.

Een meisje speelde op een openbare piano toen een vreemdeling naast haar ging zitten en probeerde het over te nemen. Wat volgde was een duet dat de aandacht van voorbijgangers stal …
 
Videobeelden tonen een jong meisje dat constant op een openbare piano speelt, voordat een man nadert en het schijnbaar probeert over te nemen. In het begin verzet het meisje zich en vertelde de man om zijn eigen piano te vinden tijdens het oefenen.

Na een paar minuten geeft ze uiteindelijk toe, hoewel de blik op haar gezicht meer zegt over haar ware gevoelens dan woorden.

Slechts enkele korte momenten nadat de man begint te spelen, verandert de sfeer echter. Het meisje begint in haar handen te klappen en al snel stoppen toeschouwers om hetzelfde te doen.

Eén van hen – een man met een helm – besluit dat hij ook betrokken wil worden bij de spontane uitvoering. Samen met het meisje voegen ze zich bij de man op de piano en beginnen ze aan een show die de aanwezige mensen positief betovert.

Drie pianospelers, één epische uitvoering.

Bekijk de video hieronder om te zien waar we het over hebben:Het is zo leuk om begaafde muzikanten te zien die zich uitdrukken op de manier die ze het beste kennen.

Als je dacht dat deze uitvoering erg leuk was, deel dit artikel dan op Facebook zodat je vrienden en familie het ook kunnen zien!