Vraag: Kan iemand mij vertellen wat voting power uitmaakt van een validator op Luna Classic?

Je kunt je $LUNC staken, vastzetten waardoor je rente krijgt over je investering, dit doe je via hun eigen portal genaamd Terra Station. Terra Station de van de ontwikkelaars en daar is ook een app van. Staking is puur om het netwerk stabiel te houden en beter te maken en daar wordt je voor beloond. We kregen vandaag de volgende vraag: Kan iemand mij vertellen wat voting power uitmaakt van een validator op Luna Classic? Het antwoord vind je hieronder:

Vraag: Kan iemand mij vertellen wat de voting power uitmaakt van een validator?

Jazeker. Je hebt meerdere validators waar je bijvoorbeeld kunt staken. Hoe meer mensen bij een validator staken hoe meer stem kracht diegene heeft.

Zie het als Amerika en staten, de ene staat heeft meer stemkracht dan een andere staat.

De community wil natuurlijk dat er zoveel mogelijk balans is, logisch omdat we eigenlijk niet één bedrijf of persoon met teveel macht willen hebben. Daarom raden ze aan om niet gelijk bij degene met de meeste macht te gaan staken.

Stemkracht, lijkt eenbeetje als een bedrijf of in de politiek

Want als iedereen bij validator A staked, heeft diegene de meeste stemkracht.

Er worden op Terra station regelmatig ideeen online gezet en validators mogen daarop stemmen maar de grootste heeft meer stemkracht dan een net beginnende.

Daardoor is eigenlijk een nieuwe Terra ontstaan na de crash waar de gehele community het niet mee eens was. De machtigste stem voor een nieuwe Terra en dat Terra Classic een coin van de community zou worden. Uiteindelijk een hele goede keuze maar dit had niemand zien aankomen.

Duizenden mensen waren boos op de keuze voor een nieuwe Terra want niemand snapt waarom de Terra van toen niet gewoon aangepast kon worden zoals het nu is. Die kracht heeft ervoor gezorgd dat we staan waar we nu staan, wel aangepast, veel aanhang en goede technologie.

Vragen?

Heb je vragen over hoe je moet staken? Lees dat eerst $LUNC staking. Vervolgens: word lid van de leukste groep van Nederland en krijg antwoord op al je vragen:

Heb je vragen, wil je over LUNC praten of wil je gewoon gezelligheid? Word dan lid van de Nederlandse groepen:

Word lid van de Nederlandse Telegram groep.
Word lid van de Nederlandse Whatsapp groep.

Scroll naar boven