Volwassen mannen schoppen meisje (10) buiten westen bij zwembad

Meisje van 8 jaar op straat in elkaar getrapt door volwassen man

In Veenendaal (Utrecht) zijn gisteren een 43-jarige man en een 18-jarige man aangehouden. Dit omdat zij een meisje van slechts 10 jaar bij een lokaal zwembad op vreselijke wijze in elkaar hebben getrapt. Sociale media spreekt zijn afschuw uit.

Ziekenhuis

Gistermiddag (14 mei) rond 16.20 uur kwam er bij de hulpdiensten een melding binnen van een tragische afranseling. Bij een zwembad aan de Sportlaan ging het helemaal mis.

Toen wetsdienders ter plaatse kwamen, bleek dat een meisje van pas 10 jaar oud door meerdere personen was geschopt en ook geslagen.

Omstanders grepen niet in, maar wezen een 18-jarige jongen aan als degene die mee had gedaan. Niet veel later werd een man van 43 jaar oud, in zijn woning in de boeien geslagen.

Het meisje is naar het ziekenhuis gebracht, zo melden meerdere media zoals Hart van Nederland en het Algemeen Dagblad.

Sociale media

Op sociale media (Twitter) gaan beelden rond van de gebeurtenis. Hierop is gedeeltelijk te zien wat het meisje allemaal te verduren krijgt. Terwijl ze al op de grond ligt, blijft de veertiger op haar intrappen. Het is afschuwelijk.

Hoewel de autoriteiten oproepen de beelden niet verder te verspreiden, is het daarvoor natuurlijk al te laat gezien het feit dat deze massaal gedeeld worden.

Wij hebben besloten om de beelden niet te delen, vanwege de impact die dit heeft op het meisje en haar familieleden.

In hechtenis

Ondertussen zitten de 43-jarige man en de man (18) in hechtenis. De aanleiding voor het incident is nog niet bekend, maar er is natuurlijk ook geen aanleiding om helemaal los te gaan op een kind.

Er wordt momenteel onderzoek gedaan naar het voorval. Zodra er meer informatie bekend is, zal deze gedeeld worden.”

Bron foto: Screenshot video Twitter

Scroll naar boven