Volwassen baby Kathy zit soms urenlang in eigen uitwerpselen

Volwassen baby Kathy zit soms urenlang in eigen uitwerpselen

Kathy Maria, onder haar fans bekend als ‘Little Kathy’, is 26 jaar oud en heeft een verantwoordelijke baan als marketingmanager. De brunette is naast haar werk ook een ‘volwassen baby’ en deelt haar hobby met het internet.

Zo loopt Kathy rond in luiers en plast en poept ze in haar broek. Waarom ze dit doet? ”Ik ben een volwassen baby. Ik doe dit niet op een seksuele of fetisjistische manier. Ik vind het leuk om een kind te zijn. Ik heb speelgoed en steek ook graag mijn duim in mijn mond.”

Ze vervolgt: ”En net zoals een echte baby draag ik luiers en doe daar mijn behoefte in.” Luiers zijn niet goedkoop. Kathy spendeert er maandelijks 200 euro aan, terwijl ze ook nog eens voor 100 tot 200 euro aan babyoutfits aanschaft. En dus moet Kathy een manier vinden om inkomsten te genereren.

Pornhub

Inkomsten komen binnen via ‘speciale’ verzoeken. Zo heeft Kathy een keer een ‘met poep gevulde luier’ naar Amerika verscheept.

Ook heeft de ‘baby’ lange tijd video’s geupload via het welbekende Pornhub. Hierin bevredigde ze zichzelf. Hiermee is ze nu gestopt, want ABDL (adult baby/diaper lovers) levert meer op. Ze hoeft meestal alleen maar luier te dragen en hoeft verder niets speciaals te doen.

Maar het is Kathy niet om het geld te doen, zo benadrukt ze. ”De ABDL-scene een zeer grote en warme gemeenschap is van mensen die hun passie delen. “Ik ben blij om een volwassen baby te zijn en dingen te doen die ik graag doe.”

Scroll naar boven