Volgens Rachel Hazes zijn André en Sarah van Soelen uit elkaar

Rachel Hazes is in haar omgeving uit de school geklapt over de relatie van haar zoon. Althans, als we Farja Farvardin mogen geloven. Hij deed zijn verhaal in de showrubriek De Roddelloog van Rumag.

Primeur

En Farja is zeer zeker van zijn zaak. In de aflevering zegt hij er het volgende over: “Wij kunnen het echt bevestigen. We hebben uit eerste hand gehoord dat André Hazes en Sarah van Soelen officieel uit elkaar gegaan. Ik wil eigenlijk op dit moment het allerliefst vertellen wie mijn bron is, want dan zouden jullie denken: a ha! Geloof me op mijn woord: dit is verteld door Rachel Hazes zelf.”

Er wordt dagelijks aan de lopende band gespeculeerd over de familie Hazes: “Op dit moment verblijft André op een hotelkamer ergens in Nederland en het gaat heel erg slecht met hem, hebben we vernomen. Zijn relatie is over, Sarah kon het levensstijltje van André en zijn band niet meer aan.”

Opmerkelijker is het feit dat het nieuws komt van zijn eigen moeder: “Rachel Hazes had aan haar mensen verteld dat het echt uit was. Of het nou een break was of dat ze tijdelijk uit elkaar waren, weet ik niet, maar ze zei gewoon tegen haar mensen dat het uit was.”

Farja gaat verder: “Ik heb dit vernomen van mijn bron, maar die kan ik niet prijsgeven. Anders zouden jullie denken: a ha! Sarah heeft mij een DM gestuurd dat ze nog happy samen zijn, dus ik vraag me af waarom Rachel dit zomaar zou zeggen.”

ANDRÉ EN SARAH OFFICIEEL UIT ELKAAR! | DE RODDELLOOG | RUMAGTV 🎬

Laat een reactie achter

Scroll naar boven