Voetballer vermoord door teamgenoten vanwege slecht verdedigen

Voetballer vermoord door teamgenoten vanwege slecht verdedigen

Iedereen heeft wel die ene vriend(in) in de groep die niet zo goed kan verdedigen als de rest. Normaliter maakt dat niet heel veel uit en hou je hier gewoon rekening, maar in Oeganda kan dat er een stuk heftiger aan toe gaan. Tijdens een een vriendschappelijke wedstrijd is het namelijk een voetballer fataal geworden dat hij voor geen meter kon verdedigen.

In Lamwo, een noordelijk district in Oeganda, vond een vriendschappelijke wedstrijd plaats. Tijdens deze wedstrijd zorgde 22-jarige Churchill Owaci voor een doelpunt voor de tegenstanders, waarna er 2 van zijn teamgenoten in een verhitte discussie raakte met Churchill Owaci. Uiteindelijk werd Churchill Owaci aangevallen, maar kort erna zijn de drie uit elkaar gehaald zonder enige kleerscheuren.

Het was na de wedstrijd dat Churchill Owaci besloot uit wraak om één van hen van de fiets te duwen. Dit zorgde ervoor dat Churchill Owaci werd aangevallen, waarbij hij ook gewond raakte en met spoed naar het ziekenhuis moest. Vervolgens is Churchill Owaci aan zijn verwondingen overleden

Toen de wedstrijd was afgelopen en de teamgenoten van Owaci op hun fiets stapten, besloot de 22-jarige uit wraak om één van hen van de fiets te duwen. Dit leidde tot een gevecht, waarbij Owaci gewond raakte. Hij moest met spoed naar het ziekenhuis gebracht worden, waar de man aan zijn verwondingen is overleden.

De twee teamgenoten zijn inmiddels wel opgepakt.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven