Vlucht van demonen en clowns tijdens Halloween in verlaten winkelcentrum Nederland

Halloween komt naar Meppel en het hele oktober staat in het teken van angstaanjagende avonturen in een verlaten winkelcentrum. Twee griezelige evenementen nemen je mee op een huiveringwekkende reis, en ze beloven je nachtmerries waar te maken in een vergeten hoek van de stad.

Al zes jaar lang weet Warrior Events succesvolle Halloween evenementen te organiseren die je in je diepste nachtmerries niet had kunnen voorstellen. Deze keer zijn ze terug met een knaller: “The Great Purge,” het winnende real-life spel, maakt zijn angstaanjagende comeback en er is ook een gruwelijke Hide & Seek-ervaring in petto voor degenen die gewoon lekker willen schrikken.

The Great Purge – Een nachtmerrie die je niet mag missen

Meppel maakt kennis met een compleet nieuw concept in Nederland, en het is niets minder dan een echte ‘bucketlist’ ervaring. Met 45 acteurs die je meenemen naar een angstaanjagende wereld die rechtstreeks uit een horrorfilm lijkt te zijn ontsnapt, is “The Great Purge” gebaseerd op de beruchte Purge-films.

Het is een angstaanjagende rit van 12 uur waarin alle criminele activiteiten worden gedoogd, en de chaos losbarst. Jij bent degene die moet zien te overleven. Misschien sluit je je aan bij een bende die je denkt te kunnen vertrouwen, onderhandel je met de angstaanjagende acteurs, zoek je naar krachtige wapens of ontdek je geheime kamers.

Er valt hier ontzettend veel te ontdekken, maar de vraag is of je de moed hebt om door te gaan.

Hide & Seek – Durf jij het aan?

Herinner je je die tijd dat je verstoppertje speelde? “Hide & Seek” is voor degenen die denken dat ze er goed in waren, maar pas op – “The Seekers” zullen op jou jagen. En als je altijd al bang bent geweest voor demonen en clowns, bereid je dan voor op een nachtmerrieachtige ervaring die je de stuipen op het lijf zal jagen.

Verlaten winkelcentrum – Een duister doolhof van spanning en geheimen

Het verlaten winkelcentrum in Meppel wacht al enkele jaren op avonturiers zoals jij. Met zijn indrukwekkende 4000 vierkante meter en twee verdiepingen is dit winkelcentrum getransformeerd tot een doolhof van horror en mysterie. Er zijn diverse winkels om te verkennen, een uitgestrekte passage om doorheen te dwalen, en zelfs een verlaten bioscoop die je adem zal stokken. Pas wel op, want verdwalen is geen pretje in deze duisternis.

Scroll naar boven