Vlucht en overleef met vrienden voor zombies in verlaten Nederlands winkelcentrum

Vlucht en overleef met vrienden voor zombies in een verlaten Nederlands winkelcentrum: een ervaring die je niet wilt missen. Warrior Events brengt je de ultieme horrorbeleving met ‘The Breakout’, een game die al 5 jaar lang de harten van avonturiers sneller doet kloppen. Na een reeks uitverkochte evenementen in 2023, keert ‘The Breakout’ terug in 2024, groter en angstaanjagender dan ooit.

Ontdek The Breakout

Wat maakt ‘The Breakout’ zo uniek? Deze bekroonde real life game combineert de spanning van horrorfilms met de interactie van live actie. Samen met 40 professionele acteurs duik je in een wereld waarin elke beslissing het verschil maakt tussen overleven en ten onder gaan. Verken verschillende verhaallijnen, ontmoet uiteenlopende personages en ontdek geheime kamers in een setting die je ademloos achterlaat.

Met ruimte voor 100 deelnemers biedt ‘The Breakout’ een meeslepende ervaring waarin je samen met vrienden de uitdaging aangaat. Dit jaar voegt Warrior Events een spannend nieuw element toe: gelblasters. Deze innovatie brengt de jacht op zombies naar een heel nieuw niveau, waarbij je letterlijk de strijd aangaat met de ondoden.

Samenwerkingen en Innovaties

De realiteit van ‘The Breakout’ wordt naar een hoger niveau getild door een exclusieve samenwerking met de grimeurs van The Walking Dead. Deze experts, bekend van hun werk voor Disney in de VS, besteden tot drie uur aan het grimeren van één enkele zombie, wat zorgt voor een ongekend realistische horrorervaring.

Dit jaar vindt ‘The Breakout’ plaats in een verlaten winkelcentrum in Meppel. Dit 4000m2 grote complex, met twee verdiepingen vol winkels, een grote passage en een verlaten bioscoop, biedt de perfecte achtergrond voor deze apocalyptische uitdaging.

Real Life Gaming Park

Naast ‘The Breakout’ introduceert Warrior Events een primeur in Nederland: een real life gaming park. Gevestigd in hetzelfde winkelcentrum, biedt dit park verschillende games in thema’s variërend van cyberpunk tot apocalyps. Dit innovatieve concept belooft een revolutie in de wereld van real life gaming, met voor elk wat wils.

Voor meer informatie over ‘The Breakout’, bezoek de website van Warrior Events op www.warriorevents.nl. Hier vind je alle details over de evenementen, inclusief beschikbare data in maart en april 2024. Mis deze kans niet om een onvergetelijke ervaring te beleven in het hart van een verlaten winkelcentrum, waar je samen met vrienden de strijd aangaat tegen zombies.

Scroll naar boven