Buitenaards leven bestaat: Vliegtuigpassagiers filmen voorbijrazende UFO

Vliegtuigpassagiers filmen voorbijrazende UFO

Michelle Reyes was op 25 maart aan boord van een lijnvlucht boven LaGuardia Airport in de Verenigde Staten toen ze een ‘vliegende cilinder’ zag. De volgende dag plaatste ze de video op Facebook met de vraag: “Ik zag gisteren een ufo toen ik naar huis ging! Kan iemand me helpen identificeren wat dit is?!”

UFO gespot door vliegtuigpassagiers

Dit leidde uiteraard tot veel speculaties van social media-gebruikers over wat het object zou kunnen zijn. In een interview met NewsNation op woensdag 24 april vertelde Michelle: “Het eerste wat ik deed was een e-mail sturen naar de FAA (Federal Aviation Administration) om hen te informeren over mijn waarneming.’

‘Mogelijk was het een veiligheidsrisico, maar helaas heb ik niets van hen gehoord, ze hebben mijn e-mail niet beantwoord.” Michelle was niet de enige die het onbekende object opmerkte, want ze beweerde dat ook een andere persoon het had gezien. Aan het verstand kon het dus niet liggen.

Possible UFO over NYC baffles passenger flying into LaGuardia

“Het is zenuwslopend dat iemand anders ook zag wat ik zag,” voegde ze eraan toe. Thomas Wertman, van het Mutual UFO Network in Ohio, heeft de beelden sindsdien bekeken en zei dat het donkere object vrij dicht bij het vliegtuig was dat op het punt stond te landen.

Geen helikopter of drone

Hij achtte het onwaarschijnlijk dat het een helikopter of een drone was, gezien de locatie en de vorm, evenals het feit dat het naast een commerciële vluchtbaan vloog. Hij vertelde aan de New York Post: “Drones mogen niet op die hoogte vliegen, niet legaal.’

‘Als het iets te maken had met militaire defensie of wetshandhaving, zou je het normaal gesproken niet zo dicht bij een belangrijke vluchtbaan zien. Dat zou een potentieel gevaar kunnen zijn.” Thomas heeft een groot deel van zijn carrière besteed aan het bestuderen van onverklaarbare verschijnselen in de lucht.”

Hij voegde toe: “Het lijkt niet op een commercieel vliegtuig omdat ik geen kenmerken zie zoals vleugels of een staart.” De ongebruikelijke ronde vorm viel hem op, wat hij beschreef als ‘intrigerend’ omdat het de theorie ontkracht dat het gewoon een ander vliegtuig was dat vanuit een vreemde hoek werd gefilmd.

Door niemand bewerkt

Hij merkte ook op dat de beelden niet bewerkt leken te zijn. Hij zei: “Het is een zeer intrigerend beeld. Het vereist meer onderzoek.” Er is echter nog geen reden tot paniek, aangezien er enkele theorieën zijn die de UFO-expert niet kon uitsluiten. Deze omvatten de mogelijkheid van wild of weerballonnen, die hij niet kan uitsluiten.

Caught on camera: Possible UFO reported over New York

Dit zou hem aanwijzingen geven over de richting van het vliegtuig en de precieze tijd van de waarneming. Tot die tijd zullen we het moeten doen met speculaties. Wat denk jij over dit incident? Laat het ons vooral weten in een reactie op onze Facebookpagina!

Scroll naar boven