Viv heeft haar lippen maximaal opgespoten en vindt eten en drinken maar moeilijk

Het gebruik van lipfillers neemt wereldwijd toe, maar Vienna Würstel uit Mallorca tilt deze schoonheidstrend naar een extreem niveau. Met een verbazingwekkende 30 ml aan lipfillers, onthult ze de onverwachte moeilijkheden die ze ondervindt bij dagelijkse activiteiten zoals eten en drinken.

De impact van lipfillers op dagelijkse routine

De wens om vollere lippen te hebben kan voor velen aantrekkelijk zijn, maar Vienna’s situatie geeft inzicht in de praktische belemmeringen die kunnen ontstaan. Ondanks de esthetische voldoening, heeft ze toegegeven dat de grootte van haar lippen het uitvoeren van simpele handelingen zoals het nuttigen van maaltijden en vloeistoffen bemoeilijkt.

De balans tussen esthetiek en functionaliteit

Vienna, die zichzelf regelmatig toont op sociale mediaplatforms zoals TikTok, heeft een eerlijke dialoog geopend over de compromissen die komen kijken bij cosmetische ingrepen. Ze legt uit dat hoewel eten nog steeds redelijk gaat, drinken zonder morsen een uitdaging is. Een slok water nemen kan al leiden tot lekkage, iets wat ze met humor en een positieve houding benadert.

Publieke opinie en persoonlijke keuze

De beslissing van Vienna om nog meer fillers te krijgen heeft geleid tot een verscheidenheid aan reacties. Van bewondering tot bezorgdheid, en zelfs kritiek waarbij sommige mensen haar uiterlijk vergelijken met dat van een eend. Deze reacties benadrukken de verdeelde meningen over cosmetische veranderingen en de sociale perceptie van schoonheid.

@titty_twins Pics auf Insta: Vienna.wuerstel #lipinjections #botox #filler ♬ Originalton – Vienna Würstel 🏳️‍⚧️

Grenzen van schoonheid en gezondheid

De discussie gaat verder dan alleen esthetiek. Gezondheidsprofessionals en volgers hebben hun zorgen geuit over de mogelijke gezondheidsrisico’s van zulke grote hoeveelheden fillers. De vraag die vaak gesteld wordt is: wanneer zijn cosmetische ingrepen te veel van het goede?

Vienna’s boodschap en toekomstplannen

Ondanks de uitdagingen en kritiek blijft Vienna vastberaden om haar lippen verder te laten opvullen. Ze benadrukt de waarde van persoonlijke keuzevrijheid en zelfexpressie. Haar verhaal dient als een fascinerend voorbeeld van hoe ver sommigen zullen gaan in naam van persoonlijke schoonheidsidealen.

Scroll naar boven