Vijf kleine kinderen zwaargewond bij ernstig auto-ongeluk

Vijf kleine kinderen zwaargewond bij ernstig auto-ongeluk

In het Zeeuwse IJzendijke is vanmiddag een zeer ernstig auto-ongeval gebeurd. Hierbij waren in totaal 5 kleine kinderen betrokken. Zowel de kinderen als de bestuurder zijn naar het ziekenhuis gebracht, aldus Hart van Nederland.

Even voor 15.00 uur kwam er een melding binnen bij de hulpdiensten. Daarom spoedden meerdere ambulances alsook een brandweerploeg zich naar de plek.

Daarnaast werd een traumahelikopter opgeroepen. Volgens een correspondent van Hart van Nederland landde die een uur later bij het ZorgSaam-ziekenhuis in Terneuzen.

Vijf kleine kinderen zwaargewond bij ernstig auto-ongeluk

Eenzijdig

Volgens de eerste vaststellingen gaat het om een eenzijdig ongeval, waarbij geen andere voertuigen betrokken waren. Op de foto’s is het busje te zien waarin de zes passagiers zaten.

Het lijkt erop dat de bestuurder de macht over het stuur verloor en tegen een boom tot stilstand is gekomen. Dit wijzen de foto’s uit. Desondanks kan dit nog niet worden bevestigd. Er wordt momenteel onderzoek gedaan om te achterhalen wat er zich exact heeft afgespeeld.

Brandweer

De bestuurder van het voertuig was niet in staat zelf uit het busje te komen. De brandweer heeft de man bevrijd uit de bus. Zowel de kinderen als de bestuurder liggen in het ziekenhuis.

Over hun toestand is momenteel nog niets bekend gemaakt. Langs deze weg willen wij hen veel sterkte wensen. We hopen dat zij allen zullen herstellen.

Beeld: PZC-screenshot

Scroll naar boven