Video: Vrouw spuugt in gezicht van buschauffeur – politie vraagt om de beelden te bekijken en te delen

Een vrouw werd vorige maand woedend omdat ze van de buschauffeur de bus niet in mocht omdat ze geen (werkend) OV bij zich had. Ze werd zo boos dat ze besloot om in het gezicht van de man te spugen.

In incident vond plaats op 14 december in Friesland bij het plaatsje Gorredijk. De vrouw wist te ontsnappen en de politie is dringend op zoek naar de vrouw want ze willen haar oppakken.

Gezocht door de politie

Buskaartje

De vrouw wilde de bus pakken bij de hoofdstraat van het plaatsje en zei dat ze een digitaal buskaartje in haar telefoon had opgeslagen. Ze probeerde vervolgens meerdere keren met de digitale kaartje in te checken bij de bus maar dat lukte niet. De buschauffeur was zelfs zo vriendelijk om te helpen maar ook dat lukte niet. De kans is zeer groot dat haar kaartje gewoon niet werkte.

De buschauffeur vroeg vervolgens of ze uit de bus wilde stappen. De werd zo boos en agressief dat ze besloot om dichter bij de buschauffeur te gaan staan zodat ze haar hoofd achter het glas kon doen. Ze keek de man aan en spuugde op zijn gezicht.

De bus had een camera die alles had vastgelegd en de politie heeft deze beelden inmiddels in handen. Ze hebben ook besloten om deze te delen zodat de vrouw snel gevonden en opgepakt kan worden.

https://youtu.be/glMBEgA0j08

Laat een reactie achter

Scroll naar boven