Video: Vrouw bewusteloos getrapt tijdens ruzie om laatste PlayStation 5

De playstation 5 is enorm populair en is op 19 november 2020 uitgekomen. De spelcomputer is echter zo populair dat het apparaat op het moment nergens te koop is. Veel mensen wachten daarom ook tot het moment dat de voorraden weer worden bijgevuld.

Vooral in Amerika kunnen mensen niet wachten om er eentje in handen te krijgen en doen er dan ook alles aan om er eentje in te kunnen bemachtigen. In een supermarkt in Amerika gingen twee vrouwen echter op de vuist om de laatste PlayStation 5. Het begon met een woordenwisseling en eindigde in een gevecht waarbij er een vrouw bewusteloos werd getrapt.

Ruzie om playstation 5

De discussie begon bij de kassa waarbij ze beide vonden dat ze recht hadden op de laatst beschikbare gameconsole. Ze begonnen echter steeds harder tegen elkaar te praten wat vervolgens schelden werd. Uiteindelijk begonnen ze te vechten.

Pas op: de beelden zijn erg heftig want een van de vrouwen wordt flink op het gezicht getrapt tot ze uiteindelijk zelfs bewusteloos raakt.

De politie kwam er uiteindelijk bij maar niemand werd gearresteerd omdat de vrouwen al weg waren toen de politie was gearriveerd.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven