Wanneer je denkt aan Viruswaanzin, dan denk je natuurlijk aan onze dansleraar Willem Engel. Of meneer Engel enig idee heeft waar hij over praat is een tweede. Deze meneer zet achter alles wat de wereld in geholpen wordt zijn vraagtekens. Nu lijkt hij een nieuwe grens te hebben opgezocht, en overschreden.

Willem Engel Viruswaanzin

Eerder zagen we hem al een satirisch nieuwsbericht van ‘Het Beleg van Antwerpen’ opvatten als complete waarheid. Hij deelde het overduidelijk neppe bericht zelfs met zijn gehele aanhang. Maar daar stoppen de waanideeën van Engel nog niet. In Limburg speelt zich momenteel een verschrikkelijke ramp af, maar Engel heeft er zijn twijfels bij.

zo laat hij in zijn eigen persconferentie weten dat hij grote vraagtekens zet hij de waterramp die zich momenteel afspeelt in het zuiden van het land: “Er is opeens een nieuwe watersnoodramp in het enige gebied dat ongeveer boven zeeniveau ligt. Daar hebben wij onze vraagtekens bij.”

BEKIJK OOK  (Video) DHL-vliegtuig glijdt van landingsbaan en breekt in tweeën

Volgens Engel wordt dit puur en alleen gedaan om het land af te leiden van het echte probleem, namelijk het ‘neppe’ coronavirus. Klinkt bijna te bizar voor woorden, maar het is toch echt waar… Kijk maar eens naar de onderstaande video:


Like it? Share with your friends!