Lil Kleine en zijn vriendin Jamie Vaes zijn de afgelopen tijd erg vaak in de media geweest. We weten inmiddels allemaal wel wat er gebeurt is op Ibiza want Kleine kon kennelijk zijn handjes niet thuishouden. Kort na het incident, waarbij Kleine zelfs twee nachtjes heeft moeten zitten in de gevangenis, leek alles weer even normaal te zijn…

Jamie Vaes aan de cocaïne

Maar het is niet alleen Lil’ Kleine die af en toe iets verkeerds doet want recentelijk is er een video uitgelekt waar zijn verloofde Jamie Vaes het wel met heel veel passie over coke heeft.

In het filmpje zie je duidelijk dat ze op een feestje zijn geweest en dat ze nog wel even willen doorgaan. Ze hebben niet geslapen en willen zelfs nog wel eventjes door. Op de beelden zie je dat Jamie wel zin heeft in nog een snuifje.

BEKIJK OOK  Patty Brard in tranen na woeste man bij tankstation: ‘Blijf aardig tegen elkaar’

Je hoort haar zeggen dat ze even op zoek moeten naar de coke om vervolgens weer verder naar de after te gaan (een after is het feestje na het heftige feestje).

Het koppel is veel in de media geweest en dit filmpje is niet erg bevordelijk aangezien de twee wel een voorbeeldfunctie hebben en dat ook in een verklaring hebben laten weten.

Uiteraard moeten mensen zelf weten wat ze doen maar het is niet heel erg slim geweest van de brunette om deze beelden door te sturen, juist omdat alle ogen op haar zijn en Jorrik zijn gericht.

Zie de opmerkelijke beelden hieronder:


Trendnieuws reacties

Welkom bij Trendnieuws! Hier kan je je mening geven over dit artikel. Houd het a.u.b netjes!