Video: Thierry Baudet loopt boos weg bij Jinek

De verkiezingen vinden plaats op woensdag 17 maart 2021 en alle partijen zijn volop bezig met campagne voeren. Als we kijken naar de peilingen lijkt het erop dat Mark Rutte wederom met zijn partij de VVD gaat winnen.

Er is veel kritiek op Mark Rutte en zijn coronabeleid maar toch staan ze op nummer een in de peilingen. Dit betekend dat veel mensen toch vertrouwen hebben in Mark.

Er zijn ook veel andere partijen zie meer zetels proberen te verkrijgen zoals je waarschijnlijk nu overal wel op tv zit. Elk partijlid schuift op het moment aan bij bekende talkshows en je ziet overal reclames op tv.

Thierry Baudet loopt boos weg bij Jinek

Thierry Baudet was gisteren te gast bij Eva Jinek om namens zijn partij Forum Voor Democratie te praten. Eva heeft een nieuw thema tijdens de verkiezingstijd en haar show eindigt nu elke avond met een stuk cabaret. Martijn Koning was gister aan de beurt en Thierry werd tijdens dit thema op een grappige manier belachelijk gemaakt.

Maar toen Martijn het volgende zie was Thierry er helemaal klaar mee:

“Racisten hebben misschien een mankement aan hun hersenen, maar met hun ogen is niks mis. Kijk, stem ze u aan de macht, dan wordt iedereen met een zwarte kleur eruit gegooid.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven