VIDEO: Pitbull aan het huilen in asiel nadat hij voor fokkerij werd gebruikt en daarna werd gedumpt

Kijken naar een dier dat is verraden en gekwetst door degene die hij/zij meest vertrouwt in de wereld is echt verschrikkelijk.

Helaas gebeurt dit elke dag overal ter wereld en duizenden worden in schuilplaatsen gedumpt in een asiel van iemand die hen de tweede kans geeft die ze in het leven verdienen.

De Charlotte Mecklenburg Animal Care & Control (CMACC) in North Carolina is zo’n asiel, en het is er één die Sarah Sleime vaak bezoekt als vrijwilliger. Als gevolg hiervan is ze gewend om moedeloze, gebroken dieren te zien die wachten op een thuis.

Zelfs zij was emotioneel geraakt toen ze Cinnamon ontmoette, een Pit Bull die tranen in haar ogen leek te hebben wanneer Sarah langsliep.

Wat ze zou komen te leren over het verleden van Cinnamon, maakte haar extra emotioneel…

pitbull met tranen

Het bleek dat Cinnamon 7 jaar oud was en het leek alsof ze door haar voormalige eigenaren als fokhond was gebruikt.

In een bericht op Facebook schreef Sarah: “Iemand heeft deze arme moeder in het asiel gedumpt, zonder haar baby’s!”

Sarah besloot al snel dat ze iets moest doen, dus uploadde ze een video over Cinnamon in de hoop het bewustzijn van haar toestand te vergroten.

Kort nadat haar video was geüpload, werd het een virale sensatie. Veel mensen wilden Cinnamon adopteren, en er was geen einde aan de mensen die haar het beste wensen.

Sarah was vooral blij toen een vriendin van haar onthulde dat ze de hond haar voor altijd een thuis wilde geven.

hond krijgt thuis

Megan Shelton zei tegen The Dodo: “Ik heb een speciale plek in mijn hart voor pitbulls. Ik denk dat ze een zeer onbegrepen ras zijn.

“En toen ik haar in die video zag, letterlijk huilend in een kooi, huilde ik. Ik liet het mijn man zien en hij zei dat we haar morgen konden gaan opzoeken. ‘

Cinnamon’s staart stopte niet met kwispelen toen ze elkaar ontmoetten.

Honden zijn sympathieke wezens die onze vreugde en verdriet delen, maar huilen is meestal iets wat met mensen wordt geassocieerd.

nieuwe familie van pitbull

Sarah filmde de ontmoeting en uploadde die ook op haar Facebook.

De tranen van Cinnamon zijn verdwenen, vervangen door een opwinding die niet kon worden tegengehouden.

De familie Shelton had al een drie jaar oude Pit Bull met de naam Blu, en dus was de enige hindernis die nog overbleef om te zien of de twee honden elkaar konden accepteren en met elkaar konden leven.

Toen Blu en Cinnamon, die de Sheltons later Rosie zouden noemen, samenkwamen klikte het meteen. Rosie kreeg een liefhebbend gezin.

Wat een fantastisch verhaal. We zijn zo blij dat Cinnamon / Rosie de tweede kans kreeg waar ze zo wanhopig naar was!

Deel dit artikel op Facebook met al je vrienden en familie als je ook je steun wilt laten zien!