Video: Pijnlijkste afwijzing ooit in Lang Leve de Liefde

Video: Pijnlijkste afwijzing ooit in Lang Leve de Liefde

Lang Leve de Liefde is een schitterend programma. En toegegeven, het is weer eens wat anders dan Lexa en bijvoorbeeld Tinder.

En..Het is weer een heel ander concept dan First Dates. In Lang Leve de Liefde krijgen mensen alle tijd om elkaar te leren kennen. Dat heeft voordelen, maar soms ook nadelen. Deelnemers bivakkeren in een luxe villa, maken lekker wat te eten en kunnen zelfs in een jacuzzi stappen.

Dat laatste is nogal populair bij deelnemers. Het bad is dan ook al erg vaak stille getuige geweest van ‘de eerste kusjes’. In sommige gevallen leidde dat tot meer, maar in onderstaand filmpje wordt een vrouw keihard op haar plek gezet door de man in het verhaal.

De vrouw denkt zeker te weten dat haar match met haar in bad zit. Ze zoekt iemand met een sterke persoonlijkheid die ook intelligent is en waarmee diepe gesprekken kunnen worden gevoerd. De man zoekt echter iemand met wie hij intiem kan zijn.

Dat laat de vrouw zich geen twee keer zeggen, waarop ze naar de man toezwemt. Ze begint de man kusjes te geven en stelt dan de vraag: ”Dat vind je wel lekker, he!? De vrouw wordt echter keihard op haar plek gezet.