Video: Mark Rutte doet voor het eerst een coronatest

Veel mensen konden het niet geloven toen ze ongeveer 4 weken geleden te horen kregen dat Mark Rutte nog nooit een coronatest had gedaan maar dit is sinds kort niet meer zo. Rutte heeft namelijk tijdens het programma koffietijd voor het eerst in zijn leven een coronatest gedaan. Hij heeft een stokje in zijn neus laten stoppen. Ook wilden ze zijn bloed laten testen maar helaas lukte dat niet omdat er te weinig bloed was om te testen.

Vivian Slingerland en Quinty Trustfull vroegen tijdens het populaire tv-programma Koffietijd aan Rutte hoe zijn eerst coronatest was. “Voor de uitzending is er ook wat gebeurd”, begon Vivian. “En dat is wel een primeurtje heb ik begrepen.”

Rutte reageerde door het volgende te zeggen: “Waar is de camera, dames en heren? Ik ben getest (op corona, red).” Rutte was daarvoor nog nooit getest. “Ik heb nog nooit klachten gehad, dus ik heb tot nu toe nooit een coronatest hoeven doen.”

Ook wilde ze bloed prikken bij de minister maar dat ging niet helemaal goed want “Er kwam te weinig bloed uit. En toen is er toch zo’n staafje in gegaan.”

Ook tijdens het debat was Rutte niet getest op het coronavirus want de deelnemende partijen mochten zelf kiezen of ze dat wel of niet wilden. “Voor lijsttrekkers gold dat ze zelf mochten bepalen of ze zich vooraf zouden laten testen of niet.”

Mening

Wat vind jij van het feit dat Mark Rutte laatst liet weten dat hij nog nooit eerder is gecontroleerd of getest op het coronavirus. Wij vinden jouw mening erg belangrijk en hopen daarom ook dat jij je mening geeft.

Je kunt hieronder simpel en makkelijk reageren door op de grote knop “reacties” te klikken.

Geef je mening wat ook jouw mening telt en al helemaal in deze tijd!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven