Video laat eerbetoon zien van ziekenhuispersoneel aan 18-jarige die organen doneert

Er zijn veel beslissingen die we moeten nemen in het leven en sommige zijn belangrijker dan andere. Eén van die beslissingen is of we het vakje aanvinken en zeggen dat we onze organen zullen doneren wanneer we sterven. Het is een persoonlijke beslissing, maar voor Michael ‘Mikie’ Sigler uit Las Vegas, Nevada, was de beslissing ‘ja’.

Toen hij nog maar 18 jaar oud was, werd hij na een motorongeluk in leven gehouden. Het was nog maar een paar dagen voor zijn eindexamen. Het ziekenhuispersoneel eerde hem voordat hij zijn leven gaf, zodat anderen konden profiteren van zijn orgaandonatie.

De video uit Las Vegas laat een emotioneel moment zien terwijl ziekenhuispersoneel de gangen doorloopt om een ​​eerbetoon voor Sigler te vormen toen hij naar zijn laatste operatie werd gereden.

(Waarschuwing: de video kan voor sommigen moeilijk te bekijken zijn omdat deze ook geliefden laat zien die hun laatste afscheid nemen)

Het beoordelingsdagboek meldde dat zijn orgaandonatie werd gebruikt om tot 9 mensen te redden vanwege zijn bloedgroep B.

Courtney Kaplain, de moeder van Sigler, heeft gezegd dat ze de bestuurder van de auto vergeeft die ook betrokken was bij het ongeluk. De bestuurder van het voertuig was een mede-middelbare schoolstudent. Ze zei: “Woede en haat zou deze tragedie alleen maar erger maken.”

Het diploma van Sigler werd namens hem geaccepteerd door zijn broer tijdens de diploma-uitreiking. Charles Sigler, de vader van de jongen, vertelde een lokaal nieuwsstation dat de onbaatzuchtige beslissing van zijn zoon om orgaandonor te zijn anderen zou inspireren die in nood zijn. Hij zei: “Als ik in staat ben om één persoon hetzelfde geschenk te geven als Michael, dan weet je, missie volbracht.”