Video: Fietser geeft kniestoot aan 5-jarig meisje zodat fietstochtje niet onderbroken wordt

Er gaat een filmpje viraal over het hele internet waar ook veel woede over is ontstaan. Het filmpje is gemaakt op eerste kerstdag (gister) in België. Op het filmpje zie je dat een mountainbiker een knietje geeft aan een klein 5-jarige meisje zodat hij zijn fietstochtje niet hoeft te onderbreken.

Nadat hij de kniestoot heeft gegeven fietst hij gewoon vrolijk verder.

Patrick Mpasa, zijn vrouw en twee kinderen besloten om op eerste kerstdag naar Baraque Michel te gaan. Dat is een van de plekken waar altijd sneeuw is rond deze tijd van het jaar en trekt enorm veel mensen aan.

Vervolgens zien ze een man op een mountainbike fietsen die langs het gezin moet. Je hoort dat hij aan het bellen is maar niemand hoor zijn bel.

Mountainbiker doet klein meisje pijn

Hij besluit niet even netjes te wachten totdat het gezin voor hem uitwijkt maar gaat gewoon verder. Het jonge meisje heeft het echter niet door en dat irriteerde hem kennelijk want hij duwt haar met zijn knie naar de kant. Het knietje was erg hard en daardoor kwam ze tegen de grond.

De fietser doet vervolgens alsof er niks aan de hand is en gaat vrolijk verder.

De vader was alles op de achtergrond aan het filmen:

De vader heeft er voor gezorgd dat de mountainbiker tot stilstand kwam. Hij zei zelf dat hij zijn fietsbel gebruikte maar bood geen excuses aan.

Het gezin is naar de politie gegaan en het filmpje is de hele Benelux over gegaan via social media.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven