Tijdens oud en nieuw is er een gigantische vuurwerk bom in Deventer afgestoken die ervoor heeft gezorgd dat er 20 huis kapot gingen. Helaas zijn er mensen die gek genoeg zijn om hun eigen bommen te maken en zelf voor vuurwerkfabrikant te spelen. Er vlogen ramen uit huizen en van de kozijnen waren niks meer over. Deze ontploffing vond op 31 december rond 10:00 ‘S avonds plaats.

Mensen in Deventer schrokken zich kapot en dachten zelfs dat er een aanslag was gepleegd omdat de knal zo hard was. Er was zelfs iemand die schreeuwde: “Iedereen leeft. Er is niemand gewond.”

BEKIJK OOK  LIVE: de verklaring van premier Rutte vanuit het ministerie van Algemene Zaken

Vuurwerkbom Deventer

De bom en explosie zorgde voor een gigantische druk waardoor er ontzettend veel dingen in en rondom te huizen kapot gingen. Het ging zelfs zo ver dat er sommige garages en lantaarnpalen compleet verwoest waren, ook zaten er scheuren in de muren en was er van sommige dieren helemelaal niets meer over.

Op een van de voordeuren van de huizen in kwestie zat een camera van een deurbel geïnstalleerd en die heeft alles vastgelegd. Er zijn inmiddels een aantal mensen opgepakt en er zijn meerdere verdachtes aangewezen. De explosie van de bom konden mensen kilometers verderop zelfs horen en voelen.

Na de explosie is de politie een groot onderzoek gestart en hebben zelfs bewijsmateriaal verzameld door splinters, stukjes vuurwerk en andere materialen mee te nemen.

BEKIJK OOK  LIVE: de verklaring van premier Rutte vanuit het ministerie van Algemene Zaken

Wij vonden de beelden redelijk schokkend en jij? Geef je mening hieronder door op reacties te klikken.


Trendnieuws reacties

Welkom bij Trendnieuws! Hier kan je je mening geven over dit artikel. Houd het a.u.b netjes!